Ашли Греъм е успешен модел, а след раждането на близнаците ѝ

...
Ашли Греъм е успешен модел, а след раждането на близнаците ѝ
Коментари Харесай

Разкритието, което Ашли Греъм направи за съпруга си

Ашли Греъм е сполучлив модел, а след раждането на близнаците ѝ преди година е и майка на цели три деца. Въпреки всички тествания и компликации, които допуска съчетаването на това да бъдеш майка и да работиш, моделът не стопира да се развива.

Не стопира и да бъде откровена за нещата от живота тъкмо такива, каквито са. Така да вземем за пример към този момент показа за какво е спряла да кърми близнаците си и постоянно споделя свои голи фотоси, с цел да покаже хубостта на женското тяло след раждане.

И тъй като е открита и приказва за всичко Греъм реши да показа в подкаста Milk Drunk by Bobbie нещо много забавно, обвързвано със брачна половинка ѝ Джъстин Ървин.

Не би трябвало да чакаме фамилията има да се усилва повече, тъй като моделът твърди, че Ървин си е направил вазектомия. От Yahoo Life напомнят, че двамата имат три деца. Освен близнаците, които се родиха през 2022 година те имат и тригодишен наследник.

По тематиката за вазектомията Ашли Греъм споделя още, че към този момент не ѝ се постанова да взема противозачатъчни. Моделът твърди, че процедурата е била извънредно лека за брачна половинка ѝ, като незабавно след нея двамата даже са отишли на шопинг дружно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР